avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

salariat la o societate cu capital integral privat este numit intr-o functie de consilier ministru la un minister. solicita suspendarea cim de la societate. in baza carui articol ar trebui suspendat cim, art 54 sau 50????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 20 Martie 2015
Art. 50 C.mun.
Contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
.....
d) exercitarea unei functii in cadrul unei autoritati executive, legislative ori judecatoresti, pe toata durata mandatului, daca legea nu prevede altfel;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform art 209(2) din codul administrativ consilierul local, ... emurici emurici Conform art 209(2) din Codul administrativ Consilierul local, respectiv consilierul judeţean al cărui raport de serviciu ori contract individual de muncă ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului individual de munca pe perioada determinata- functie publica tothelimit tothelimit Buna ziua, In prezent lucrez in privat dar exista oportunitatea sa fiu numit pe o functie publica. Doresc sa stiu daca pot sa imi suspend contractul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare privind revisal . un contract pe perioada ... Anakina35 Anakina35 Buna ziua, am o intrebare privind Revisal . Un contract pe perioada determinata poate fi suspendat pentru a ocupa prin numire o functie de conducere ... (vezi toată discuția)