avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Doresc sa actionez in judecata un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Doresc sa actionez in judecata un avocat

Buna ziua,
am avut un avocat pe care l-am platit pentru 4 procese dar nu s-a ocupat de nici unul si le-am pierdut pe toate. Doresc sa il dau in judecata in alta localitate deoarece in localitatea in care suntem toti avocatii sunt impreuna si nimeni nu ma reprezinta. Desigur nici nu vreau sa le cer asa ceva. Spuneti-mi va rog cum sa procedez sa fac acest lucru. Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: onitagabi , utilizator 11:22, 27 Martie 2015
Initial este necesar sa analizari responabil daca aveti probe temeinice pentru eventuala hotarare favorabila
Teoretic ,daca detineti probe temeinice,puteti solicita stramutarea cauzei la alta instanta
EU ZIC CA PROBE AM, ACUM E ANCHETAT DE dna SI POT SA DOVEDESC CA A FOST DESINTERES TOTAL DIN PARTEA LUI. uNDE POT SA CER STRAMUTAREA? pROCESUL INCA NU L-AM INCEPUT, DOAR CE AM PRIMIT DE LA BAROU COPIE DUPA ASIGURAREA LUI.
uNDE POT SA CER STRAMUTAREA PROCESULUI? pROCESUL INCA NU L-AM INCEPUT, DOAR CE AM PRIMIT DE LA BAROU COPIE DUPA ASIGURAREA LUI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Astept un raspuns concret dodorel62 dodorel62 Am avut un avocat la un proces si din cauza lui am pierdut procesul fiindca i-am dat banii pentru onorariu si sa depuna si taxa de timbrare dar nu a depus nici ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces penal Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 2 ani iar pt.ca fostul meu sot nu a platit niciodata pensia alimentara i-am facut plingere penala pt.abandon de familie . A ... (vezi toată discuția)