Buna ziua!
Daca am depus un recurs si am vazut astazi pe portalul instantelor ca s-a dat termen in aprilie, ce inseamna acest lucru: ca s-a admis in principiu recursul?
Cand se plateste taxa de timbru pentru un recurs? Mi se va pune in vedere ca trebuie sa platesc taxa de timbru?
NU inseamna ca vi s-a admis in principiu recursul.Vi se va comunica termenul printr-o citatie, si vi se va pune in vedere sa achitati taxa judiiciara de timbru pana la termenul fixat sub sanctiunea anularii cererii.
Daca s-a dat termen, inseamna ca se va judeca recursul la termenul respectiv?
Pana la termen, intimata este obligata sa depuna intampinare?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Presupun că este vorba despre un litigiu început sub imperiul vechiului Cod de procedură civilă. Intimata o să fie citată cu mențiunea de a depune întâmpinare cu cel puțin cinci zile înainte de termenul de judecată. Și dvs. veți primi citație cu termenul din aprilie.
Nu vă poate spune nimeni dacă instanța va soluționa recursul la primul termen. Asta depinde de mai mulți factori: îndeplinirea procedurii de citare cu părțile, solicitările părților etc.
Recurs?
stanceni
Buna ziua, am castigat in prima instanta o cerere de judecata avand ca obiect pretentii, insa parata a facut recurs, in care am urmatoarele \"cu mentiunea de a ... (vezi toată discuția)