avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la prim termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la prim termen

Buna ziua!
Daca am depus un recurs si am vazut astazi pe portalul instantelor ca s-a dat termen in aprilie, ce inseamna acest lucru: ca s-a admis in principiu recursul?
Cand se plateste taxa de timbru pentru un recurs? Mi se va pune in vedere ca trebuie sa platesc taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 18:43, 27 Martie 2015
Prin citatie,vi se va comunica termenul pana la care trebuie sa depuneti intampinarea.De principiu, recursul nu se judeca la primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare cerere amanare cauza citare in plangere contraventionala bebeli bebeli Buna ziua, am pe rol o plangere contraventionala, primul termen l.am avut in noiembrie 2013 Pe portal fiindu.mi mentionat ca se amana cauza pentru verificarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces cu o firma. Am cistigat la fond si acum ambele parti au facut recurs. Firma a incercat sa tergiverseze (a folosit o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)
Recurs? stanceni stanceni Buna ziua, am castigat in prima instanta o cerere de judecata avand ca obiect pretentii, insa parata a facut recurs, in care am urmatoarele \"cu mentiunea de a ... (vezi toată discuția)