avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedari

Avem acte pe un teren,dar ne judecam cu o alta persoana care a fost pusa in posesie,a obtinut hotarare definitiva si irevocabila,am cerut revizuirea dosarului dar a rejudecat acelasi complet de judecata,intrucat nu s-au abtinut am cerut recuzarea care ulterior a fost respinsa,acum am cerut stramutarea dosarului.Unde ne putem adresa sa se faca dreptate?Deja am sesizat CSM,DNA dar am primit raspuns ca nu este de competenta lor.
daca dupa utilizarea tuturor cailor de atac interne considerati ca nu s-a facut dreptate puteti formula actiune la CEDO pentru incalcarea dreptului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Revizuire melinaR melinaR am facut toate demersurile in instantele romanesti pentru revizuirea dosarului dar ne-am lovit de respingerea tuturor si pe deasupra avocatul nostru pe care ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)