avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte auto

Buna ziua.am si eu o nelamurire sper sa ma puteti ajuta.am o masina care am vandut-o unei rude masina este inscrisa pe romania are taxa platita e totul in regula doar ca am facut numai contractul de vanzare cumparare a trecut aproape un an,respectiva(tata) este trecuta doar pe cartea de identitate a masinii si rca nu am facut autenticitatea si nici nu este scoasa din primarie intrebarea mea este:cum pot sa redevin proprietar intr-un mod mai simplu?va multumesc pentru intelegere
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:28, 20 Martie 2015
Ca sa puteti deveni proprietar,este necesar sa incheiati contract de vanzare cumparare cu persoana care figureaza drept proprietar al bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cumparare masina RazvanIC RazvanIC Buna ziua! Recent am fost sa vad o masina pe care as vrea sa o cumpar, insa problemele sunt urmatoarele: pe cartea masinii figureaza un singur proprietar, iar ... (vezi toată discuția)
Autoturism cumparat de la o persoana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna ziua!Daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema care ma preocupa.Am cumparat o masina de la o persoana din Bucuresti.Persoana respectiva nu este ... (vezi toată discuția)
Act vânzare- cumpărare auto e valabil? cuticuta cuticuta Am cumparat saptamana trecuta o masina adusa din Italia la care au fost scoase 2 randuri de numere rosii. Proprietarul mi-a inmanat actele in baza carora am ... (vezi toată discuția)