avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copiat date confidentiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copiat date confidentiale

Angajatorul mi-a accesat adresa personala de e-mail (fara acordul meu - parola ramasese memorata in browser) si acolo a gasit anumite documente confidentiale (ale firmei). Am inteles ca doreste sa faca o cercetare disciplinara urmand sa ma concedieze.
Ce as putea face in acest moment sa scap cu o sanctiune mai usoara sau mai este posibila desfacerea contracului de munca cu acordul partilor in aceasta situatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2015
dhaneeey, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 21 Martie 2015
Nu va puteti lega de acest lucru , dvs veti fi cercetat pentru fapta savarsita si nu pentru ce nu a facut angajatorul.

Daca se va semna un act cu clauza de confidentialitate, atunci exista si posibilitatea ca sanctiunea sa nu fie desfacerea disciplinara a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara, procedura instiintare salariat alinapencu alinapencu Buna ziua, in cazul in care am un salariat caruia doresc sa-i fac cercetare disciplinara, cum il instiintez?personal sau prin posta? (vezi toată discuția)
Convocator cercetare disciplinara simovi27 simovi27 Buna ziua, Fiind in timpul serviciului am fost chemat la HR pentru a lua la cunostiinta despre convocatorul la comisia disciplinara pentru o presupusa fapta. ... (vezi toată discuția)
Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)