avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala

Buna seara,imi cer scuze de deranj...
Impreuna cu sotia am depus un dosar dupa ce ne'am casatorit ptr teren ptr tineri casatoriti,intre timp am primit acasa un plic in care ne spun ca trebuie sa facem alt dosar.In acest plic care l'am primit de la primarie este un paragraf care suna asa:''declaratie notariala prin care solicintatul se angajeaza, sub incidenta art 326 Codu Penal, ca in situatia in care va beneficia de atribuirea unui teren in conditiile legii nr 15, replubicata, nu va instraina timp de 10 ani constructia edificata''
Aceasta declaratie notariala trebuie sa o fac la un notar cumva???
Si daca m'ai aveti cunostinta ce mai trebuie facut pentru noul dosar va rog sa'mi spune'ti,totul e binevenit.Va intreb pentru ca eu cu sotia nu suntem in tara si cei de la primarie de la noi nu ne raspund la mail.
Va multumesc si inca o data imi cer scuze pentru deranj!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2015
Dogi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dogi , utilizator 23:43, 23 Martie 2015
Buna seara!!!despre formularele astea era vorba,nu stiu unde sa le gasesc in format corect.Va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte mare si urgent - cerere teren pentru tinerii casatoriti PAVLIUC PAVLIUC trimiteti-mi si mie un model de cerere de mana ptr tineri casatoriti care doresc loc de casa va rog...astept urgent :sorry: (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti adinamiia adinamiia buna ziua am si eu o inrebare..... eu si sotul meu suntem casatoriti de 7 luni de zile. ne intereseaza daca avem dreptul la un teren gratis din partea ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren rus andreea rus andreea buna. in anul 2008 am depus o cerere la primarie pt concesionarea unui teren pt tinerii casatoriti, sapt trecuta am primit o scrisoare de la primarie prin ... (vezi toată discuția)