avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat cu jurnal electronic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat cu jurnal electronic

Buna ziua,
As dori sa mai achizitionez o casa de marcat, dar am auzit ca din 2016 vor fi obligatorii cele cu jurnal electronic. Sunt aceleasi case de marcat doar ca nu va mai fi nevoie de rola jurnal sau vor aparea alte case de marcat? Am observat ca marea majoritate a caselor de marcat sunt la reducere. Sa fie acesta motivul ca de la anul nu se vor mai comercializa?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MihaelaET , utilizator 14:06, 22 Martie 2015
Aceste informatii le puteti afla direct de la firmele autorizate sa comercializeze case de marcat.
Pai am intrebat dar mi-au raspuns ca nu s-a aprobat legea si ca inca nu se stie, dorind sa isi vanda probabil casele de marcat din stoc. Ulterior am gasit ca legea ar fi fost aprobata si publicata in MO, dar nu am gasit normele de aplicabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise catre persoane fizice invatacel invatacel Buna ziua. Am o intrebare la dvs. Eu inchiriez garsoniere in regim hotelier si am multi clienti (majoritatea) persoane fizice. Pana acum am emis pt fiecare ... (vezi toată discuția)
Nir, raport de gestiune, bon fiscal la intreprindere individuala? gabi.b gabi.b La o intreprindere individuala ( neplatitoare de tva), obiect de avtivitate comercializare articole vestimentare, care tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)