avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren intravilan

se poate face succesiunea fara carte funciara de pe un titlu de proprietate in care exista teren extravilan cat si teren intravilan?multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:57, 22 Martie 2015
Da, se poate face succesiunea. Cadastrul si intabularea sunt necesare numai in cazul in care se doreste vanzarea.
Sunt notari care nu accepta dar cautati ca poate gasiti si unul care sa va inteleaga. Depuneti la dosar certificatul fiscal eliberat de registrul agricol din cadrul primariei. Daca sunteti mai multi mostenitori puteti face un partaj voluntar in fata notarului. oricum dupa succesiune va trebui sa faceti cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru tatianato tatianato Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)
Se poate face partaj folosind schite de cadastru? lauradafina lauradafina Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)