avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii

Buna ziua,

Potrivit codului muncii angajatorul muta un angajat intr-un alt departament fara ca acesta sa semneze cu act aditional sau orice fel de act?
Am fost timp de 4 ani intr-un departament iar acum am fost mutata fara acordul meu intr-un alt departament (evident cu alte responsabilitati, alta functie, alt superior?) Ce risca angajatorul in acest caz, daca ii dau injudecata?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 22 Martie 2015
A fost cumva desfiintat postul din departamentul unde ati lucrat pana acum?
art.41 C.mun.
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
...
b) locul muncii;
...

Regula in materie de modificare a contractului individual de munca este modificarea prin acordul partilor. Prin exceptie, este posibila modificarea unilaterala numai in cazurile si conditiile expres prevazute de lege, si anume :
- delegare
- detasare
- în cazul unor situaţii de forţă majoră
- cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului.

Instanta , in caz de castig, va dispune repunerea partilor in situatia anterioara si eventual plata unor daune .
Nu, postul nu a fost desfiintat!O sa angajeze pe altcineva pe pozitia mea
1. In acest caz nu va pot schimba locul de munca decat printr-un act aditional la contractul individual de munca (CIM), act care trebuie semnat si de dvs. (adica este nevoie si de acordul dvs.).

2. - Mai intai facti o sesizare la ITM, pentru nerespectarea prevederilor Codului muncii.
- Daca nu se rezolva puteti actiona le angajator in judecata la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul.
Daca nu s-a desfiintat postul, atunci angajatorul are posibilitatea de a decide unilateral modificarea c.i.m. in conditiile enuntate mai sus.

Actiunea in instanta si/sau sesizarea la ITM se pot depune concomitent. Niciuna dintre aceste modalitati nu este conditionata de existenta celeilalte.
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare si diminuare salariu in timpul platii stimulentului de insertie accalin accalin Buna ziua, In data de 18 august m-am intors din CIC si am depus actele pentru primirea stimulentului. Intre timp, la birou se caute metode de a ma face sa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca si reangajare la acelasi angajator MarcelinaDoina MarcelinaDoina Ocup functie de conducere intr-o companie rezidenta (SRL) cu actionar 100% nerezident; datorita planului de dezvoltare, noua organigrama prevede ocuparea ... (vezi toată discuția)
Retrogradarea si next steps shockat shockat Buna ziua, va aduc in atentie un subiect pentru care va solicit sprijinul si consiliere de specialitate. Firma pentru care lucrez intr-o pozitie de middle ... (vezi toată discuția)