avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut 0.80 alcool in aer respirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut 0.80 alcool in aer respirat

Salut.
Am si eu o mare problema , acum cateva zile mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool 0.80 in aerul respirat , am facut testele biologice dar inca nu le-am platit. Problema mare este ca lucrez ca sofer.Nu am avut niciodata alte antecedente de nici un fel. Acum a fost un caz mai delicat pt ca altfel nu ma urcam la volan dupa ce am baut.Ce pot face , pt ca nu vreau sa-mi pierd locul de munca.
Pentru o perioada o sa aveti permisul suspendat.
Miza este sa nu fiti condamnat, atunci permisul se anuleaza. Si trebuie sa dati din nou examen dupa un an.
Mergeti in primul rand sa va platiti probele biologice daca vreti sa se miste dosarul, daca asteptati sa le plateasca cei de la politie, o sa va mai intrebati si peste un an ce este de facut.
Din pacate, locul de munca cred ca o sa il pierdeti, pe durata cercetarilor aveti suspendat dreptul de a conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie alin111 alin111 Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie, declarații la începerea urmăririi penale. la ce să mă aștept, ce trebuie să declar? nikeni nikeni Buna ziua. Am avut alcoolemie in sange 0.85 iar peste o ora 0.65. Am fost acum sunat si informat ca mi-a inceput urmarirea penala si s-a dispus recalcularea si ... (vezi toată discuția)