Dvs singur aratati solutia
Contractul a fost semnat de imputernicitul votat de adunarea generala
Dvs transmiteti toate problemele imputernicitului dispus de adunarea generala
Solutia este sa intrati in legalitate sa convocati adunare generala sa alegeti comitet executiv.prersedinte,cenzor administrator
Da, ce spuneti este adevarat, la oamenii normali! Ar trebui alesi! Nu vor sa fie RASPUNZATORI! Ce pot sa cer unui imputernicit? (imi spuneti art. de lege?!)
Domnule consultant fiscal, in teorie aveti dreptate, dar vin cu amendamentul ca nu pot sa narez aici ani de zile de persecutii, de bani luati "cu japca"...nici nu sunt membru al asociatiei, la constituire nu puteam sa fac parte din acest grup care a ales sa isi fure vecinii (Fonduri), Ca presedinte pot sa accept zeci de milioane cheltuieli de reparatii fara documente? Orice am cerut, mi-au respins pentru lipsa calitatii de membru. Am facut in 2010 cerere sa devin (art 7), s-a respins cu...art 8! Ati accepta sa fiti presedinte?! "Demiterea" s-a facut cu declararea fondului cheltuit (fara documente). 0 lei, 0 bani! Ati lua in primire?
Dar nu trageti concluzia ca proaspatul demis presedinte nu isi fixase si nu incasa lunar bani, fara a avea nici contract, nici state de plata, etc...banii nu ii ajungeau, asa ca, toate penalizarile, toate fondurile nu au ajuns niciodata la asociatie (nu pot spune...lin contul bancar, sau in registrul de casa- caci nu exista!
Si, dupa cum vedeti, se pare ca tot eu nu am facut sau nu fac ce trebuie!
Azi am primit inca o decizie, am castigat din nou- tot ce am cerut- cheltuieli fara documente si cheltuieli de judecata!
Despre ce raspundere poarta un imputernicit nu am inteles inca si cui ma adresez "la nevoie". Firma nu raspunde, imputernicitul a afirmat ca nu stie nimic in legatura cu aceasta lege (chiar daca a fost membru al C.EX. si a semnat sute de hartii pt. instanta.
Cred ca toate acestea fiind contrare legii, nu pot nici sa ma documentez in legislatie, nici in jurisprudenta. Imi face bine totusi acest schimb de pareri, va multumesc.
Scuze, tot eu! Practic monolog liber consimtit. Surpriza!!! Adunare generala, Incerc sa inmanez imputernicitului cateva cereri in materie si mi le refuza, dupa ce, am incercat sa le aduc la cunostinta celor putini prezenti. Nu au vrut sa asculte, iar imputernicitul spune ca nu mai se ocupa de nimic, pentru ca existe firma "angajata". Dar firma se derobeaza, caci dupa lege, nu are responsabilitati...