Se pate face puplic o filmare efectuata in curtea une sectii de politie cu camera scunsa ? Este ilegal ?Inregistrarea intre reclamant intr-o cauza penala si politistul care instrumenteaza cauza. Politistul se ante pronunta spunand-ui in fata citez : pleaca domnule deaici ca dupa parerea mea nu este nici o fapta penala si altele.Sau o alta inregistrare telefonica in care politistul spune partii vatamate citez :Lasa-ma domnule in pace ca nu stiu nimic de dosar si nu stiu sa citesc, mai vrei ceva ....
Este filmat in curtea politiei ,domeniu public dupa audierea partii vatamate .
Ce se poate intampla daca o fac publica pe un site de socializare. Nuam incredere sa dau filmarea superiorilor sai si nici procurorului de caz pentru ca nu am incredere in corectitudinea lor.
Este legal ?
Care este legea care nu imi permite sa inregistrez politistul can spune dupa parerea mea nu este fapta penala- Desii sunt indicii ca sunt fapte de coruptie in dosar ! Daca dau inregistrarea procurorilor DNA Ce poate sa-mi faca ?
Va multumesc ! Spuneti-mi va rog ce lege incalc daca demonstrez un adevar ? Politistul inca de la prima declaratie pe care am dat-o mi-a spus ca nu este fapta de natura penala... Desii din documente reiese clar faptul ca este,,,Fapta de coruptie -legea nr.78/2000 art. 181 -Fonduri europene administrate de APIA. La fel si procurorul de caz ! Eu nu o fac publica o dau DNA ! Care este legea ?
Multumesc,
O puteti face publica si o puteti trimite si la DNA.Curtea sectiei de politie "nu este mediul in care iti desfasori viata privata".Lasand la o parte ca cei doi si-au afirmat parerile in legatura cu cazul,acestia v-au influentat cand ati fost audiat? V-au ingradit dreptul de a depune probe,de a propune martori,de a studia dosarul,de a propune probe,de acunoaste nuamrul dosarului penal etc..?La televiziune aumai ajuns si inregistrari audio-video din sectiile de politie facute de oameni.Si unii procurori au ajuns in arest tot datorita inregistrarilor facute public Atentie la fata. Si fara comentarii.
- ar fi interesant sa cunoastem de la un procuror care ar fi cele 10 legi pe care o persoana le poate incalca , in astfel de situatii.