La data de 25 mai 2009 am dat un mesaj cu privire la cazul cumnatului meu care a suferit un accident de circulatie în anul 2007,a fost transportat la spitalul judetean din Tg.mureş unde s-a intervenit chirurgical iar în urma culpei medicale a echipei de doctori care a intervenit,cumnatul meu a decedat.S-a început un lung şi greu proces ptr.dovedirea vinovatiei doctorului care l-a anesteziat astfel că în momentul de faţă cazul este pe rol la tribunalul din Tg.Mureş unde am soliciat să se arate aparţinătorilor decedatului cuprinsul raportului de autopsie medico-legal,lucru ce nu s-a întîmplat nici pînă în prezent, fapt ptr. care s-a amînat cauza de către preşedintele tribunalului pe data de 17 iulie 2009 pe motiv că solicită acest raport la dosar deoarece lipseşte.Întrebarea mea este dacă este posibil să fie "fabricat" un raport de autopsie din anul 2007 în care să se concluzioneze că doctorii nu au nici o vină cu privire la decesul cumnatului deoarece am informatii,neoficiale, dar dintr-o sursă foarte credibilă, că în acest raport apare culpă medicală,şi dacă este aşa, care va fi cursul probabil al acestui proces.Mulţumesc anticipat.
~ final discuție ~