avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrarea unei cereri de chemare în judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrarea unei cereri de chemare în judecata

Buna dimineata.
Am si eu o intrebare referitoare la inceperea unui proces.
In momentul depunerii cererii catre instanta se primeste direct numar de dosar sau un numar de inregistrare, urmand ca apoi sa se primeasca o notificare de la instanta, in care sa fie numarul de dosar si data primei sedinte de judecata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: JaniMari , utilizator 15:41, 24 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.
Deci daca am inteles bine, nu am cum sa verific, ci trebuie sa-i cred pe cuvant pe cei de la firma de avocatura. Procesul o sa fie in Bucuresti (eu nu sunt din Bucuresti),si am deja o luna de cand mi-au zis ca au depus actele, dar nu au primit nimic de la instanta, deci nu au cum sa-mi comunice numarul de dosar.
Multumesc inca o data pentru raspuns.
Cel mai probabil daca le solicit cererea de chemarea in judecata o sa-mi zica ca a fost trimisa prin posta.
Stiu ca o luna nu reprezinta un termen prea mare mai ales fiind vorba de Bucuresti, dar au fost mai multe care mi-au dat de gandit (in special faptul ca trimit banii la un oficiu postal si nu intr-un cont). Nu as vrea sa platesc degeaba si sa nu se faca nimic.:(, dar ...

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
In cat timp de la initierea unui dosar apare pe portal just.ro? mihneaandrei mihneaandrei Intr-o speta vizand conflictul dintre mine si o firma de gazduire servicii web am apelat la serviciile unui avocat pentru a putea fi reprezentat in instanta. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza legii 10 cu retrocedarea. ... Sofden Sofden Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot ... (vezi toată discuția)