avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrarea unei cereri de chemare în judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrarea unei cereri de chemare în judecata

Buna dimineata.
Am si eu o intrebare referitoare la inceperea unui proces.
In momentul depunerii cererii catre instanta se primeste direct numar de dosar sau un numar de inregistrare, urmand ca apoi sa se primeasca o notificare de la instanta, in care sa fie numarul de dosar si data primei sedinte de judecata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: JaniMari , utilizator 15:41, 24 Martie 2015
În București primești număr de dosar atunci când depui actele la registratura instanței.

Ar trebui să vă uitați pe site-ul instanței și să căutați după numele dvs. Dacă dosarul a fost depus/trimis prin poștă acum o lună, ar trebui să apară pe portal.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am verificat si numele meu nu apare nicaieri, deci mi-e foarte clar acum ca nu au depus nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
In cat timp de la initierea unui dosar apare pe portal just.ro? mihneaandrei mihneaandrei Intr-o speta vizand conflictul dintre mine si o firma de gazduire servicii web am apelat la serviciile unui avocat pentru a putea fi reprezentat in instanta. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza legii 10 cu retrocedarea. ... Sofden Sofden Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot ... (vezi toată discuția)