avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la concediu de odihna

[ mesaj sters pt a nu imi risca pozitia in firma sau chiar jobul ]

multumesc celor ce au raspuns.
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2009
andreipaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:47, 23 Iunie 2009
Orice alta opinie, chiar daca este aceeasi cu cea a domnului Tudor Valeriu este binevenita.

Cu cat mai multe surse sustin ceea ce am spus, cu atat sunt mai sigur ca nu ma insel in ceea ce cred ca este corect pt mine.

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

Datorita acestei discutii si a altora asemanatoare, am decis sa inlaturam cat de curand posibil functia de editare a mesajelor de catre utilizatorii care le-au scris. Editarea va mai fi posibila doar in primele 10 ore de la momentul la care mesajul a fost scris, astfel incat omul in cauza sa poata indeparta / corecta eventuale greseli aparute in redactarea mesajului respectiv.

Indiferent de motivul care va determina sa editati mesajele prin stergere totala, ar fi bine sa aveti in vedere faptul ca aceasta comunitate traieste doar prin mesajele scrise aici. E simplu sa primesti ajutor gratuit si apoi sa iti pui palma in fund si sa fugi, dar acest forum se bazeaza in primul rand pe responsabilitate sociala. Responsabilitatea inseamna ca iti asumi ca prin faptele tale poti prejudicia comunitatea care te-a ajutat. Ori domnul de aici tocmai asta ne-a demonstrat. Ca e simplu sa primesti raspuns gratuit, dar ca restul nu mai conteaza. B-)

@andreipaul: Va multumim pentru amabilitate si va mai asteptam cu intrebari. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in preaviz ariadna177 ariadna177 Buna ziua, sunt in perioada de preaviz in urma demisiei. Intrucat mai am zile de concediu neefectuate, I-am cerut angajatorului posibilitatea de a beneficia ... (vezi toată discuția)
Preaviz si co laura-jurist laura-jurist buna ziua daca azis e dau preavizele unor angajati care d eluni sunt in CO, se suspenda perioada de preaviz pe durata CO? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu ramas din 2010. angajatorul ma obliga sa il iau pana la 1 mai. rakan rakan Lucrez de 1 an la firma asta deci e prima oara cand ma intalnesc cu aceasta problema care se pare ca este o uzanta folosita de ani de zile in firma: la ... (vezi toată discuția)