Credeti ca este posibil ca debitorului sa i se opreasca o anumita suma din salariul lunar(binenteles conform prevederilor legale) si aceasta suma sa fie virata in contul altei firme(creditorul) daca debitorul este de acord cu aceasta poprire ? Exista si o sentinta judecatoreasca care obliga debitorul la plata sumei X ! Pe aceasta cale debitorul vrea sa evite plata cheltuielilor unei eventuale executari silite .
da, este posibil daca aveti o hotarare judecatoreasca definitiva, pe care o duceti angajatorului dvs. impreuna cu o cerere prin care ii solicitati sa va retina lunar suma stabilita de instanta, si sa o vireze in contul indicat de dvs.
Domnii de la Casa Judeteana de Pensii mi-au spus ca numai daca exista o executare silita .....
CItez: ,, ....va dati seama ce ar insemna ca noi sa tinem cont cate luni ar trebui sa viram acei bani precum si cuantumul...."
Puteti indica vreun articol,lege etc. ?
Poprire pe cont
necajita31
Sunt garant ipotecar la un credit,in valoare de 27.000 euro pe care l-am facut eu si sotul meu; ipoteca fiind pe un imobil (apartament cu 2 camere)care la ... (vezi toată discuția)