avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce risc din punct de vedere legal?!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce risc din punct de vedere legal?!

Pe scurt, doresc să achiziționez o motocicletă cu motor de 49cmc. Problema care mă frământă este că aceasta nu are acte. Cu vânzătorul voi face un act de vânzare-cumpărare, legalizat și semnat, însă mai departe cum trebuie să procedez? Pot să circul pe drumurile publice doar cu acest act? Precizez că dețin permis cat B.

Dacă sunt oprit de autoritățile competente, iar eu nu am niciun fel de act, ce risc?

Ce pași trebuie să urmez pentru a-i putea scoate acte motocicletei în speță?

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:26, 23 Martie 2015
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Vedeti aici
[ link extern ]
,,Deoarece actele de provienenta nu sunt conform noilor reglementari a fost necesar sa dau o declaratie notariala in care sa precizez ca am achizitionat motoscuterul din piata si nu exista actele de provenienta."
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motocicleta furata ,cumparator de buna credinta vlad1212 vlad1212 Buna ziua, Am intampinat urmatoarele probleme ,am cumparat o motocicleta dintr-un anunt de pe internet si dupa 2 saptamani am fost oprit de politie pentru ... (vezi toată discuția)
Autovehicul nou cu probleme ce nu au fost rezolvate in garantie. procedura cerere autovehicul nou sau returnare bani. Alex_Radu Alex_Radu Buna ziua, Am achizitionat o motocicleta noua din Germania (cu garantie internationala) si am niste probleme care pana in momentul acesta nu au putut fi ... (vezi toată discuția)
Achizitie moto cu placuta de identitate falsa thedjwilly thedjwilly Buna Ziua, in vara am achizitionat de la un Domn o motocicleta, cu acte de Franta, care se potriveau cu numerele scrise pe una din seriile de ... (vezi toată discuția)