avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autovehicul nou cu probleme ce nu au fost rezolvate in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autovehicul nou cu probleme ce nu au fost rezolvate in garantie. Procedura cerere autovehicul nou sau returnare bani.

Buna ziua,

Am achizitionat o motocicleta noua din Germania (cu garantie internationala) si am niste probleme care pana in momentul acesta nu au putut fi rezolvate de service.ul local cu sprijinul producatorului (si nici nu au o solutie la aceasta problema). Vehiculul are mai putin de 3000 de km si garantie inca un an si jumatate.
Ideea e ca m-am cam saturat sa fiu cobai, sa se tot incerce operatiuni mecanice pe un motor relativ nou cu gandul ca "poate nu se mai reproduce" si sa pierd timp si drumuri pana la service.
Imi puteti spune care ar fi sansele/procedura sa primesc un motor nou sau banii inapoi daca cer asta producatorului ?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:16, 12 Aprilie 2023
trebuie sa va adresati vanzatorului, adica celui care v-a facturat. produsul e fabricat in UE? sunt sanse bune [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie dubioasa pentru atv-uri si motorete exterminator86 exterminator86 Buna seara, Am cumparat de curand de la o firma doua ATV-uri si o Motoreta (cross). Cei de la firma pretind ca sunt aduse din Germania, insa eu am impresia ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata si apoi au aparut probleme BusuiocRoxana BusuiocRoxana Buna ziua, Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km. Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract vânzare-cumpărare auto Luiza Cio Luiza Cio Bună seara! Am o problema. Am achiziționat un bmw seria 3 2007 la un preț acceptabil pentru o mașină care trebuia să fie fără probleme! După ... (vezi toată discuția)