avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua am si eu o intrebare,lucrez la o firma din data de 19 iunie 2014,sunt însărcinată în 16 saptamani am o sarcina cu risc as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie daca imi iau concediu de risc maternal.va multumesc

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:57, 23 Martie 2015
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, concedii medicale de orice fel, concediu de maternitate etc.).

2. Concediul de risc maternal este un concediu medical si existenta lui va permite sa beneficiati de indemnizatie pentru CCC.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal, indemnizatia de crestere copil angela87 angela87 sunt insarcinata in 14 saptamani vreau sa intru in concediu de risc maternal ca nu ma simt foarte bn... am la locul de munca 7 luni de la angajare exista ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ionutalex86 ionutalex86 Buna ziua si imi cer scuze daca deranjez! Sotia mea munceste in functia de bucatar la un hotel din Bucuresti din luna decembrie 2013 (cu acte in regula). Ea ... (vezi toată discuția)