avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager fara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager fara clauza de intretinere

Buna ziua,am si eu o mare problema,mama mea a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager fara cauza de intrtinere fostului meu sot si fiului meu,fiul meu cu acordul tatalui lui sa mutat in acea jumatate de casa care le revine lor,mama mea acum sa sucit si vrea sa l dea afara pe fiul meu, a facut reclamatii la politie,le face scandal(fiul meu sta si cu prietena lui),le bate in geamuri la orice ora din zi si din noapte ,creeaza numai probleme aceasta femei intrebarea mea este are dreptul sa se comporte asa ? Clauza aceasta ai permite acest drept?copilul a facut investiti in casa. Ce putem face intr o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: petcu2daniela , utilizator 18:53, 23 Martie 2015
Pt ce i-a făcut plângere copilului?
Nu mai postați mesaje consecutive, folosiți funcția editează pt a completa un mesaj.
O sa para nebunie dar.. ca are impresia ca acea fata vrea sa o omoare, ca are doi caini care fac pipi pe usa si copii dau cu clor,nui suporta in casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager fara clauza intretinere petcu2daniela petcu2daniela Buna seara, parintii mei au facut act de vanzare cumparare cu uzufruct viager fostului meu sot si fiu lui nostru cel mic, copilul sa mutat in casa cu acordul ... (vezi toată discuția)
Achizitie a doua locuinta in alta localitate decat cea inscrisa in buletin ca si domiciliu ContSters89843 ContSters89843 Buna ziua.Va rog ajutati-ma cu un sfat.Sunt casatorita si am un copil de aproape 18 ani.Avem un apartament in care locuim impreuna cu tatal meu,care este ... (vezi toată discuția)
Partajul voluntar bibicu_56 bibicu_56 Buna ziua! In urma efectuarii succesiunii, la notar s-a facut un act de partaj voluntar intre succesori, adica mama si cei 2 fii. unul dintre fii a primit un ... (vezi toată discuția)