avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatia autoritatilor locale de racordare la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatia autoritatilor locale de racordare la utilitati, curent etc.

am construit o casa in comuna copaceni ilfov,drumul se afla la circa 270m de unde ar exista posibilitati de racordare la curent,am chemat enel a facut studiu si am primit raspuns ca intra in obligativitatea autoritaatilor locaale de racordare ei ar trebui sa faca investitia,am obtinut autorizatie de constructie si dupa terminarea casei p/v de receptie,am platit impozit cladire/teren,strada are nr postal si cadastru facut de primarie,exista o lege ceva in sensul acesta care m-ar putea ajuta/

Alte discuții în legătură

Problema racordare casa construita enel oancea marius oancea marius am construit o casa in comuna copaceni ilfov,ultimul stalp se afla la cca 270m,am autorizatie constructie p/v de terminarea lucrarilor,platesc impozit la fel ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)
Casa legea 15 simona_vlaescu simona_vlaescu Buna ziua, Am cumparat, fara acte, un teren obtinut prin legea 15 pentru tinerii casatoriti pana in 35 ani , si am construit fundatia. Se poate cumpara legal ... (vezi toată discuția)