avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Infiintare PFA

Buna ziua.
Sunt interesata sa-mi deschid un PFA, dar din cate am citit eu garantez cu propriile bunuri. Si deci de exemplu in timpul functionarii PFA-ului eu primesc o amenda foarte mare, sau efectiv sunt in pragul falimentului, si nu am nici un bun pe numele meu (gen casa, masina, teren) doar salariu de bugetar. Ce as putea patii? Si practic la deschiderea unui PFA chiar trebuie ca garantez cu un bun material?
Multumesc de raspuns!
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 08:52, 25 Martie 2015
Nu trebuie sa garantati cu un bun personal la deschiderea PFA-ului. Insa, daca nu va platiti impozitele, datoriile de orice fel, vi se poate pune poprire pe orice fel de bun pe care il aveti sau pe orice cont pe care il detineti, ca persoana fizica. Daca nu detineti proprietati sau bunuri si nu va platiti datoriile, vi se poate pune poprire pe un eventual salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil? C.Geta C.Geta buna seara.in cazul in care am restante la credite,nu am nimic pe numele meu,am indemnizatie de crestere a copilului ce probleme pot avea?nu am platit de un an ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? ioniver ioniver In anul 2008 am preluat o firma in care sunt administrator, iar sotul meu este asociat. Din august 2008 firma nu a mai avut activitate,dar are un credit ... (vezi toată discuția)