Va rog mult sa-mi spuneti, este corect, legal, sa facem o a doua stampila rotunda, cu o mentiune speciala pe ea ( cifra 2 sau un A) pentru administrator? Dansul refuza sistematic sa-mi dea stampila, motivand ca este si contabil si ii trebuie stampila cand efectueaza plati si la banca etc, astfel incat din octombrie pana acum, nu am avut nici o zi macar stampila la mine. Pentru orice act a fost necesara stampila, am mers acasa la administrator si el, cu manuta lui, a pus stampila pe acte. Eu ma gandesc sa nu fie ceva in neregula pentru ca stabilisem sa demisioneze cu 01 04 2015 si, cand s-a pus problema unei expertize financiare, a luat foc, a jignit, a amenintat, apoi a anuntat ca de la 01. 08.2015 va renunta, ca nu poate mai devreme pentru ca trebuie sa intocmeasca toate actele si ca nu a afirmat niciodata ca renunta la 01.04. Of, dragii mei, m-a tinut deoparte de toate actele pana acum , sub motiv ca sunt doar numita , acum sunt aleasa cu majoritate mare de voturi dar am pierdut cateva luni in care puteam sa capat putina experienta. Ma informez cat pot iar ajutorul dumneavoastra este atat de mare si de important pentru mine si va multumesc din suflet pentru asta.
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
05:29, 25 Martie 2015