avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cesiune drepturi de proprietate intelectuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cesiune drepturi de proprietate intelectuala

Buna ziua
Sunt angajata la o firma si dupa orele de program am incheiat un contract de cesiune de drepturi pe proprietatea intelectuala cu o editura. Ce declaratie trebuie sa depun eu la administratie? Mentionez ca pe contract este trecut ca ei au 10% impozit si contractul s-a incheiat luna aceasta.

Cu multumiri,
Catalina
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 01:19, 28 Martie 2015
La sfarsit de an d-voastra trebuie sa mai platiti diferenta de 6 % impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!unde trebuie sa trec impozitul de 10% pentru contractele de drepturi de autor??? loredanaradu loredanaradu In ce declaratie trebuie sa trec impozitul de 10% pentru plata efectuata persoanelor cu care am incheiat contracte de drepturi de autor? Am facut un stat de ... (vezi toată discuția)
Cum platesc impozit pentru contract de colaborare sonrisa sonrisa As dori o lamurire in legatura cu contractul de colaboare. De saptamana viitoare voi incepe sa predau niste cursuri la firma X cu contract de colaboare. Nu ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)