avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu auto

Buna ziua, am achizitionat un autoturism din germania in noiembrie 2012; in martie 2013 am platit taxa de mediu iar in iulie 2014 am cerut in instanta recuperarea taxei. Dosarul a fost depus in iulie dar in octombrie a fost respins ca actiune nefondata. A fost respinsa si cererea de chemare in garantie. S-a facut apel in noiembrie 2014 si abia acum avocatul ne-a spus ca a fost respins dosarul si ca nu mai avem ce face pentru ca nu vom mai avea castig de cauza. Deasemenea a precizat ca pana la dosarul nostru a castigat toate dosarele si ca incepand cu noi toate dosarele au fost respinse datorita unei noi legi. Mentionez ca sunt din Constanta si nu stiu ce sa mai cred. Va rog sa imi confirmati sau sa infirmati cele spuse de avocat. Va multumesc anticipat si astept raspuns. O zi buna, Mihaela
Cel mai recent răspuns: mickygonta , utilizator 21:58, 25 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Insa putem depune plangere la comisia europeana? Poate daca vom fi mai multi vom castiga.. Se mai poate face ceva? Va multumesc inca o data si va doresc o zi buna
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de sesizare a curtii de justitie a uniunii europene ContSters253638 ContSters253638 \" Acordă termen la 29.05.2012 pentru ca MEF să ia cunoştinţă de motivarea încheierii pronunţate de ICCJ în dos.nr.6957/2/2012 şi pentru a pune în ... (vezi toată discuția)
Actiune judiciara recuperare timbru de mediu EleonoraM EleonoraM buna ziua a atacat cineva in instanta timbrul de mediu de cand a intrat in vigoare? multumesc (vezi toată discuția)
Timbru de mediu se mai poate da in judecata? asaftei91 asaftei91 vreau sa imatriculez masina fara sa platesc timbru de mediu sa dau in judecata se mai poate?si vreau sa mai stiu daca se mai poate daca imi da si numere rosii ... (vezi toată discuția)