avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dobanda linie de credit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dobanda linie de credit

Un SRL are aprobat linie de credit 100.000 EUR, dobanda 4,5%, plata dobanzii in 30 a lunii.In data de 10 utilizeaza 35.000 eur, in data de 18 restul de 65.000 eur, in data de 28 ramburseaza suma de 100.000 eur integral.Cum se calculeaza dobanda ?
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 16:32, 29 Martie 2015
Cititi contractul. Acolo scrie si formula de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata credit ipotecar Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza suma de plata, in cazul rambursarii anticipate a unui credit ipotecar. Creditul este de 42.750 Euro, 360 luni, ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Dobanzi exagerate ela_ela1974 ela_ela1974 buna ziua suntem un grup de persoane care nu stim cui sa ne adresam poate ne ajutati eu va dau ex meu si restul sunt in aceasi situatie. Am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)