avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea reconventionala

In urma unui proces privind obligatia de a face ca pirit am cistigat procesul in prima faza si a ramas cu apel,daca reclamantul v-a face apel eu pot sa depun cerere reconventionala,tot cu obligatia de a face?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:23, 25 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca aveati pretentii tb sa depuneti la fond, in apel nu este admisibila.

Puteti introduce insa aceasta cerere pe cale principala, daca dreptul dvs nu este prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cerere reconventionala inabledea inabledea am castigat un proces si in urma acestuia am depus cerere reconventionala cu pretentii banesti,unde mi sa admis suma ceruta iar adversarii au depus recurs , ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ni_leta ni_leta Buna seara Am o nedumerire. - paratul , ( la fond) formuleaza cerere reconventionala, dupa care renunta la ea si o califica in cerere de interventie in ... (vezi toată discuția)
Deosebire intampinare - reconventionala mscutelnicu mscutelnicu Buna ziua! Dincolo de explicatiile oferite de Cod.proc.civ. sau gasite in lucrarile de specialitate in materia cererii reconventionale si a intampinarii, imi ... (vezi toată discuția)