avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez auto de la financiar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez auto de la financiar

Buna ziua am si eu o problema destul de stridenta de 1 an am cautat diverse metode sa scap de masinile de la financiar un oltcit vandut in 2006 la care am paltit pana in 2012 impozit, si un BMW vandut in 2013, dupa ce am epuziat tot ce am putut am incercat la indrumarea celor de la fisc cu declaratie pe proprie raspundere, si am primit raspuns nefavorabil, as dori sa stiu daca exista alta metoda sa radiez acele masini vreau sa imi imatriculez auto curent care in prezent are nr de BG dar nu pana nu scap de acestea, pe cine trebuie sa chem in judecata, cum procedez, m-am saturat sa alerg pe la toate usile ba politie rutiera ba comunitara ba la financiar, sa mi se vanda amagiri, si raspunsuri negative, nu e posibil sa nu poti sa scapi de un auto de pe numele tau daca ai avut incredere si l-ai dat cu tot cu acte, asta este un abuz de care m-am saturat si vreau inclusiv despagubirii nu doar sa le radiez, este absurd sa fii pus sa platesti pentru lipsa de procedura a statului roman.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
Spider2077, utilizator
Cel mai recent răspuns: Spider2077 , utilizator 10:42, 25 Martie 2015
Buna ziua,

puteti formula cereri de chemare in judecata, impotriva celor doua persoane carora le-ati vandut cele 2 auto, avand ca obiect obligatia de a face.

In masura in care actiunile vor fi admise in baza hotararilor judecatoresti irevocabile, veti putea sa solicitati radierea de la ANAF si de la Serviciul de inmatriculari auto.

Succes!
da dar din pacate nu am numele complet al persoanelor in cauza, la cel cu oltcitul am incercat de mai multe ori inclusiv am cerut ajutorul celor de la politia comunitara, dar fara succesc sa dau de el am doar numele mic si localitatea de unde este, si din pacate la cel de al doilea la fel doar numele mic si localitatea, la cel de al doilea am crezut ca nu voi intampina probleme fiind recomandat da ca un baiat bun de un prieten si acum acel prieten nici macar numele lui de familie nu vrea sa mil dea, nu vad cum pot sa ii chem in judecata fara sa stiu pe cine chem si o adresa, din pacate incep sa constat ca in romania chiar nu exista metoda pentru a rezolva aceasta problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez de la fisc un autoturism vandut, pentru care nu detin acte carmaciu carmaciu Am vandut in urma cu zece ani un autoturism unui cetatean, am mers cu el la primarie ca sa inregistram autoturismul pe numele lui. Era coada, asa ca l-am lasat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism fara numere de inmatriculare voros voros Am avut o Dacie candva si am vandut-o, tipul mia spus ca o sa se transcrie in curand, asa ca nu am dat cartea de identite a masinii, dar cu timp el sia vandut ... (vezi toată discuția)