avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cota indiviza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cota indiviza

Este posibil ca apartamente cu aceeasi suprafata, pe aceeasi scara de bloc, de pe acelasi nivel, sa aiba cote indivize diferite? Se motiveaza ca unul din locatari a luat uscatoria pe care a transformat-o si ca acesta este motivul ca celorlalti locatari sa li se diminueze cota indiviza. Stiu ca una este suprafata utila si alta este suprafata comuna.
Cu ceva vreme in urma cineva ma sfatuia sa raman pe aici ca numai de aici pot afla multe. Dupa ultima adunare generala, dupa lege nestatutara ca din 320 familii au participat nici 60, ne-am procopsit cu presedinte ales ca dupa vorba ce bantuia Romania in anul '89 ce spunea "Grabiti congresu' ca............. ", cu vicepresedinte si ca sa fie masa plina avem si secretar. Presedintele ii fost ofiter, legea spune ca se alege un vicepresedinte doar in cazuri extreme, deosebite, in cazul in care presedintele se afla in imposibiliatea de a-si exercita atrbutiile. Sa se fi dat mobilizarea si noi n-am aflat?:O
ii totul ras, scapat de sub control. Am dat cautare pe Legea 230/2007 si pe HG 1588/2007 dar computerul nu a gasit termenul de "secretar".
Inca mai cred in lege, cu riscul de a mi-o face singur!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare cota-parte indiviza timpuriu timpuriu locuiesc intr-un bloc cu suprafete mici si o parte din vecini si-au facut extensii ,va rog ma puteti ajuta in calculare cotei/parte/indiviza rezultata din ... (vezi toată discuția)
Sume incasate eronat ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, 1. Administratorul blocului a reparat o parte de terasa si in urma facturii a introdus la proprietarii de pe partea care a reparat a retinut o ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza floripruna floripruna Buna ziua, Am o intrebare referitoare la modalitatea de calcul a cotei indivize: in 1971 (cand s-a construit blocul), avea 10 scari. Prin urmare, fiecarui ... (vezi toată discuția)