avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intimat- reclamant/pot depune o cerere de sechestru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intimat- reclamant/pot depune o cerere de sechestru judiciar al unui autoturism in apel?

As dori sa stiu daca pot depune o cerere de sechestru judiciar pentru un bun mobil (autoturism) pe care fostul sot mi-l retine la domiciliul parintilor sai si refuza sa mi-l inapoieze, desi actele masinii sunt pe numele meu si doresc sa inmatriculez masina. Mentionez ca procesul de divort s-a solutionat in prima instanta de fond din vina exclusiva a paratului, care de altfel a facut apel. Asadar, pot depune odata cu intampinarea la ape in calitate de intimata-reclamanta si o cerere de sechestru judiciar pentru autoturism? Mentionez ca am trimis si o notificare prin executor judecatoresc fostului sot sa-mi inapoieze autoturismul, dar aceatsa nu s-a conformat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lavinia Mustata , Contabil 07:55, 26 Martie 2015
Buna seara!

Sigur ca puteti cere sechestrul o data cu intampinarea.

Cu stima.
Multumesc frumos...insa o cerere pentru actiunea in revendicare a autoturismului pot depune in aceasta faza sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am cumpărat un autoturism marca dacia logan cu sechestru. ... Adrian Daniel Moise Adrian Daniel Moise Buna ziua!Am cumpărat un autoturism marca Dacia Logan cu sechestru. Fostul proprietar al mașinii, i-a vandut-o surorii sale iar noi am cumparat-o de la ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator suiram_007 suiram_007 In cadrul unui proces civil de partaj unul din bunurile aflate in litigiu este un autoturism achizitionat prin credit , pentru care eu achit exclusiv ratele ... (vezi toată discuția)