avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata factura lei in euro
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata factura lei in euro

Buna ziua,
Firma noastra romaneasca are contract de prelucrare cu o alta firma romaneasca pentru productie marfa care merge in final la export. Firma care prelucreaza imi factureaza in lei si vrea sa-i achit factura in euro, e legal sa achit in euro?
Astept raspuns, multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
blouemoon, utilizator
Cel mai recent răspuns: blouemoon , utilizator 13:32, 26 Martie 2015
Buna ziua,

Multumesc pt. raspuns dar tot nu am inteles. Mai explic o data situatia mea.
Firma noastra A din Romania primeste comanda de la clientul extern B cu care are contract de colaborare. Firma noastra A din Romania lucreaza cu subcontractor pentru prelucrare, respectiv firma C din Romania. Produsele finite de la firma C sunt trimise la firma noastra A care le exporta la clientul extern B. C factureaza lui A si A factureaza lui B. Pot eu A sa-l platesc in Euro pe C?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez in contabilitate rdi rdi Buna ziua. Tocmai mi-am deschis o intreprindere individuala care are drept obiect de activitate vanzarea de imbracaminte (cod CAEN 4771, 4782). Imbracamintea ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii extracomunitar cu material client mihaela d mihaela d Buna seara. Am o mica nelamurire referitor la procedurile care trebuie urmate si documentele care trebuie intocmite in urmatoarea situatie: - clientul, ... (vezi toată discuția)
Decontari in valuta camicami camicami Problema mea este urmatoarea :societatea ptr.care lucrez ,livreaza cherestea catre o societatea inregistrata fiscal in Romania,cu cod tva RO,societate ce ... (vezi toată discuția)