Buna ziua,
Firma noastra romaneasca are contract de prelucrare cu o alta firma romaneasca pentru productie marfa care merge in final la export. Firma care prelucreaza imi factureaza in lei si vrea sa-i achit factura in euro, e legal sa achit in euro?
Astept raspuns, multumesc!
Multumesc pt. raspuns dar tot nu am inteles. Mai explic o data situatia mea.
Firma noastra A din Romania primeste comanda de la clientul extern B cu care are contract de colaborare. Firma noastra A din Romania lucreaza cu subcontractor pentru prelucrare, respectiv firma C din Romania. Produsele finite de la firma C sunt trimise la firma noastra A care le exporta la clientul extern B. C factureaza lui A si A factureaza lui B. Pot eu A sa-l platesc in Euro pe C?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.