avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara - sulta platita, neradiata din CF
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara - sulta platita, neradiata din CF

Buna seara am rugamintea sa ma ajutati.Dupa un proces de partaj mi sa atribuit mie locuinta ,eu trebuind sa platesc o sulta.Plata sultei sa facut in aceeasi zi in care am mi sa facut executarea,eu nestiind ca sa facut cererea de executare.Am anuntat executorii a doua zi telefonic dupa ce am primit somatia ca sulta sa platit in aceeasi zi dar au omis totul.Am facut contestatie la executare si intrebarea mea este urmatoarea.Intrucat apartamentul eu l am dat la vanzare si nu pot sal vand ptr ca sa trecut suma in cf pot sa fac plangere penala impotriva executorilor?multumesc anticipat.astept raspuns pe adresa jenu_jenucupusi@yahoo.com.
Tocmai vi sa raspuns ca " Este important de analizat din dosarul de executare silita documentul incheiat de executor referitor la anuntul dvs telefonic... " deoarece acolo poate fi sau nu mentionat apelul telefonic de a doua zi .
Daca executarea s-a facut ,sa zicem, la ora 10:00 iar plata la ora 12:00 in aceasi zi e o situatie iar daca plata s-a facut la ora 10:00 si executarea la 12:00 in aceasi zi e alta situatie .
Ce are legatura proteza femurala cu cazul de fata?

Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
mottofreee, utilizator
Nu stiu ora la care a fost facuta instiintarea decat ziua,in legatura cu operatia va spun ca am fost nevoit sa vand apt ptr ca sa returnez banii la banca ptr ca din cauza operatiei nu pot gasi un loc de munca care necesita efort.
Probabil ca executorul nu a stiut ca ati achitat sulta.
Cum ati facut plata sultei?
Buna seara ,sulta sa achitat cu ordin de plata prin banca transilvania

pe executor l am sunat dupa 2 zile ,am vorbit cu secretara care mi a spus ca ma resuna ,dar nu a mai sunat eu crezand ca sa incheiat dar din pacate sa continuat executarea.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2015
gi-jane2, moderator
boldi a scris:

...Am anuntat executorii a doua zi ....

boldi a scris:

....pe executor l am sunat dupa 2 zile ,...

Adica a doua zi sau a treia zi?
Oricum ,dupa ploaie ,chepeneag.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent floredanamarialacatusu@gmail.com floredanamarialacatusu@gmail.com Bună ziua... Va rog sa ma ajutați cu niște răspunsuri... Ce trebuie sa facă soțul meu la amenda luata ieri de la politie pe nedrept?? Cazul este..... Am ... (vezi toată discuția)
Intabulare a unei hotarari judecatoresti justmailme justmailme Posed o hotarare judecatoreasca din 1980. A ramas definitiva in 1980. Irevocabila si investita cu formula executorie in 2006. Instanta dispune iesirea din ... (vezi toată discuția)