avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Predare contract de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Predare contract de concesiune

Posend un teren intravilan in concesiune .Am toate acele necesare (cadastru,autorizatie de constructie,avize,etc.)pentru ridicarea unei case cu patru camere .Am reusit sa fac doar fundatia la doua camere,datorita unei probleme financiare numai pot continua.Pot preda concesiunea unei persoane fizice?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:33, 26 Martie 2015
Aveți dreptul să înstrăinați dreptul de concesiune fiind o înstrăinare sub efectul legii ca o consecință a raportului principal -terenul și accesoriu-dreptul de superficie asupra terenului pe care s-a ridicat construcția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa pe teren concesionat enverhoxha enverhoxha In ce conditii se poate cumpara o casa construita (recent) pe un teren concesionat de primarie? Cumparatorul e strain de orasul respectiv, iar concesiunea a ... (vezi toată discuția)
Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare kaoelena kaoelena am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in ... (vezi toată discuția)