avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,

Am un credit ipotecar garantat cu ipoteca de rang I pe apartamentul achizitionat, in contractul de credit si garantie sunt stipulate ca garantii reale mobiliare
si ipoteca de rang I pe apartamentul achizitionat, este posibil ca banca sa-mi execute si bunurile din casa, masina si partea de mostenire dupa decesul tatului, daca da ce ma sfatuiti sa fac cu partea mea de mostenire ca sa nu fie executata de banca.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmensorin , utilizator 10:25, 27 Martie 2015
Ati acceptat mostenirea ?
inca nu...dar tb sa dezbatem , deoarece mama doreste sa vanda apartamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea roxicutza86 roxicutza86 buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ipoteca de rang i luciana st luciana st Buna ziua! Ce puteti sa-mi spuneti despre urmatoarea speta: Acum doi ani am contractat un credit ipotecar prin care am achizitionat un imobil. Din motive ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii unei persoane decedate care era coplatitor la un credit djpedros djpedros Buna ziua, Mama mea a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea succesiunii. Ea era si coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)