avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cumparare de masina din afara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cumparare de masina din afara

Buna ziua!

Am cumparat o masina din italia si vroiam sa stiu ce imi trebuie ca sa o evidentiez la administratia financiara si daca exista un anumit numar de zile sa o inmatriculez
Cel mai recent răspuns: al3cs1991bz , utilizator 19:05, 26 Martie 2015
Daca aveti numere de inmatriculare italiene valabile, carte verde valabila si itp valabila, puteti sa va dati cu ea prin Romania 6 luni, apoi trebuie sa o ,,romanizati".
Pt. a o ,,evidentia" la taxe/impozite, mergeti la orice birou de inmatriculari/copiat acte si va fac aia un-doi lista cu actele necesare.
Acte de care aveti nevoie
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2015
DlGoe, utilizator
Si in cazul in care vreau sa o Evidentiez, dar nu sa o inmatriculez imediat. Se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Radiere si autentificare catalin251986 catalin251986 vreau sa cumpar o masina dar care nu mai are asigurare in schimb itp are iar proprietarul vrea sa o radiem sa o treaca pe numele meu ..cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
Mașină înmatriculată în românia, talon și numere reținute în italia cu obligația de a o asigura pe 6 luni. e imposibil să fac asta, cum îmi recuperez documentele? viorelbaitan viorelbaitan Bunaziua. Am cumparat un autoturism din italia acum 5 luni si l-am inmatriculat definitiv in romania. In momentul cumpararii s-a întocmit factura. Mentionez ... (vezi toată discuția)