avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AUTORITATEA RUTIERA ROMANA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AUTORITATEA RUTIERA ROMANA

Buna ziua .am si eu o problema cu ARR.Atestatul de transport Marfa era valabil pana pe data de 12-12-2015 eu vreau sa plec din tara si pe data de 7-03-2015 am dat un alt examen pentru atestat pe care l-am promovat dupa cateva zile am platit chitanta la posta pentru schimbarea atestatului ,am depus actele dupa 10 zile lucratoare mi sa emis cartela noua dar tot cu data de expirare 12-12-2015 l-am spus ca au gresit si ca atestatul meu este valabil pana pe data de 07-03-2020.si au spus ca ei nu au gresit si sa vin iar in decembrie cand imi expra examenul trecut sa imi dea alta cartela bineinteles cu alte taxe.i-am intrebat de ce nu se poate sa mi se treaca data in care eu figurez cu atestatul valabil la ei in baza de date adica 07-03-2020.i-am intrebat de ce nu imi trec data valabilitati si mi-au spus ca nu se poate.dar mi-au schimbat cartela mi-au incasat bani si mi a dat aceiasi data de valabilitate.cui ma pot adresa ca sa imi corecteze gresala?
Cel mai recent răspuns: rotarucornel , utilizator 19:02, 26 Martie 2015
Daca nu se poate, atunci nici nu va poate lua de doua ori banii pentru acelasi atestat, situatie in care cea de -a doua taxa va trebui restituita. Asadar, formulati o adresa catre ARR si solicitati sa va restituie taxa pe care ati achitat-o.
nu cred ca nu se poate ca imi pot schimba orice act oricand vreau indifferent daca mai e valabil sau nu .dar vreau sa stiu ce sa le spun sau sa le demonstrez ca au gresit sa isi repare gresala.deoarece eu vreau sa plec din tara si cine imi plateste mie toate cheltuelile in decembrie
si pe langa taxa eu am mai platit si taxa de scolarizare si am dat si examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la data si luna,an atestat CERNAMIHAI CERNAMIHAI Am dat atestatul in data de 24.11 2008 cu mai multi colegi in acelasi timp si mai mult ca sigur la 3 dintre noi au gresit data de valabilitate.La mine si la ... (vezi toată discuția)
Cursul de pregătire profesională oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă expun mai jos următoarea situație: - un coleg a făcut în luna decembrie 2019 un Referat prin care a cerut să urmeze un curs de ... (vezi toată discuția)
1) arr 2) demisie nagygyozo nagygyozo 1) Posed atestat transport marfa valabil pana 2014 tip vechi( tip carton).As vrea sa-l schimb pe tip nou (cartela driver qualification card). Am intrebat la ... (vezi toată discuția)