avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... In contractul de prestari servicii se face mentiunea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

In contractul de prestari servicii se face mentiunea asupra regimului de tva?

Intr un contract de servicii (achizitii publice) se va face mentiunea daca o partea este platitoare sau nu de tva?

Si daca isi schimba optiunea schimb contractul?
Cel mai recent răspuns: tibstefaug , utilizator 08:19, 27 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa intracomunitar Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.din Germania cu cod valabil de tva comanda la o soc.romana platitoare de tva un transport de marfa.De fapt soc.romana trebuie sa transporte un bun ... (vezi toată discuția)
Neplatitoare de tva luryci luryci imi deschid un srl ca neplatitor de tva si nu stiu daca eu cumpar hainele din anglia si platesc tva pe ele,cum se procedeaza trebuie sa ma inregistrez in ROI ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa de la o firma neplatitoare de tva cameliapstl cameliapstl buna ziua am si eu o mare nelamurire exista un contract de servicii intre o institutie publica si o firma neplatitoare de TVA; valoarea contractului a ... (vezi toată discuția)