avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta solicita documente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta solicita documente

Buna ziua,
Va rog sa aveti amabilitatea de a mi raspunde la urmatoarea solicitare,
Instanta solicita sa depun la dosarul cauzei, certificat de deces si certificat de mostenitor,in conditiile in care intre mine si copii defunctei sunt relatii tensionate si nu vor sa ma ajute in rezolvarea cazului.
Va rog sa ma indrumati in vederea obtinerii certificatelor mai sus mentionate.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

o varianta pentru a putea obtine actele este urmatoarea:

1. Solicitati eliberarea unui certificat de grefa de la instanta pe rolul careia se afla cauza dvs. in 2 ex. si eventual 2 copii de pe Incheierea de sedinta, prin care instnta v-a pus in vedere aceasta obligatie.

2. Pentru certificatul de deces si certificatele de nastere, va adresati autoritatilor care au eliberat aceste documente, cu cate o cerere, la care atasati certificatul de grefa si Incheierea de sedinta, prin care solicitati eliberarea de copii de pe actele respective.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depun acte nicom70 nicom70 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a mi raspunde la urmatoarea intrebare, Instanta solicita sa depun la dosarul cauzei, certificat de deces si ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune miriamcj miriamcj Buna ziua! Exista un apartament aflat in proprietatea bunicilor mei. Acestia au doi copii. In 1996 - moare bunica; In 1997 - moare unul din fii,( ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme Liza14 Liza14 In urma decesului parintilor, am dorit sa deschid procesul de succesiune. Unicii mostenitori suntem eu si fratele meu. Acesta s-a mutat in apartamentul ... (vezi toată discuția)