avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depun acte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depun acte

Buna ziua,
Va rog sa aveti amabilitatea de a mi raspunde la urmatoarea intrebare,
Instanta solicita sa depun la dosarul cauzei, certificat de deces si certificat de mostenitor,in conditiile in care intre mine si copii defunctei sunt relatii tensionate si nu vor sa ma ajute in rezolvarea cazului.
Ce se poate intampla daca nu pot depun actele.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alina Badea , Avocat 16:48, 15 Aprilie 2015
Daca nu veti depune actele solicitate in termenul dispus de instanta,o sa va decada din probe si, nu veti putea dovedi ceea ce puteati dovedi cu actele respective.
Daca va aflati in imposibilitate de a le avea cereti instantei sa oblige paratii sa le depuna.

Daca nu depuneti actele se va suspenda judecata probabil...
Copiii defunctei au vreo calitate in proces? Va judecati cu ei?
In caz afirmativ, faceti o adresa prin executor judecatoresc catre copiii defunctei, pentru a arata instantei ca ati solicitat actele. In adresa, precizati un termen rezonabil in care sa vi le puna la dispozitie, pana la urmatorul termen de judecata. Daca pana la data respectiva nu primiti actele, trebuie sa dovediti instantei ca acele inscrisuri exista, ca respectivele persoane le detin si sa cereti obligarea acestora sa le prezinte. Prevederile aplicabile sunt art. 293-295 Cod de procedura civila

Daca persoanele mentionate nu sunt parte in proces, le puteti cita ca martori si li se va putea pune in vedere sa prezinte inscrisurile in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate completa un dosar ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am de depus niste acte la un dosar al unui prieten pe care il reprezint in instanta, el fiind plecat definitiv din Romania. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Instanta solicita documente nicom70 nicom70 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a mi raspunde la urmatoarea solicitare, Instanta solicita sa depun la dosarul cauzei, certificat de deces si ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta magda_oancea magda_oancea Buna ziua, Astazi am depus o cerere la tribunal prin care solicit plata salariilor compensatorii de catre fostul angajator ,in urma concedierii conform ... (vezi toată discuția)