As dori o lamurire in ceea ce priveste raspunsul la contestatie.Am depus contestatie la ANAF de aprox trei luni in legatura cu impunerea pe 2012 la cas si nu am primit raspuns pana acum .Ca sa fiu mai explicit ,in luna ianuarie am primit instiintare de la ANAF ca am de plata la asigurari de sanatate suma de 300 lei pe opt luni din 2012,suma pe care am platit o integral cu chitanta pe tot anul 2012,cu toate ca IF -UL pe care il aveam fusese inchis in luna aprilie 2012 ,deci platisem in plus cele opt luni plus majorari de intarziere,bani care trebuiau sa mii se restituie .Am cerut sa mii se dovedeasca metoda de calcul a celor patru luni si sa mii se demonstreze cu acte in original cum sa facut calculul debitelor pe care le pretindeau.Sa mi se demonstreze daca am contract cu casa de asig de sanatate ,etc...
Acum doua zile am primit instiintare de la ANAF ,dar nu referitor la contestatie ca am de plata suma de 1 leu la sanatate si daca vreu pot sa depun contestatie .in termen de 30 zile . Sa iau acest raspuns ca raspuns la contestatie??? Ce ar trebui sa fac in continuare?
Va multumesc anticipat .
Solicitati o fisa pe platitor ca sa vedeti cum apareti in evidenta lor, pana la urma. Sau vorbiti cu un inspector fiscal. In mod normal, trebuia sa primiti o decizie de solutionare a contestatiei.
Cass
veniko
Buna ziua! Ieri am fost la Casa de Asigurari de Sanatate si am primit un centralizator pe ultimii 5 ani din care reiese ca am restante din 2005. Pe 6 luni din ... (vezi toată discuția)