avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reclamatie avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reclamatie avocat

Buna seara , unde pot reclama un avocat care , efectiv , si-a batut joc de mine cat se poate de grosolan . Nu-mi vine sa cred ca exista astfel de avocati .A inceput cu procesul de divort , unde a preferat sa se incheie de comun acord desi eu am insistat sa ma judec , era dreptul meu . Nu a cerut cheltuieli de judecata , desi eu ii mentionasem sa faca asta . A continuat cu partajul : m-a pus sa platesc un mediator sub pretextul ca asa se cere acum , mi-a cerut hotararea de divort in Original sa o duca unui jurist care nu avea habar nici unde si-a lasat capul (asta in cazul unei executari silite ). Acest jurist a " confundat " actul original cu o copie si a fact insemnari pe el plus stampila " conform cu originalul " A trebuit sa umblu eu ca sa recuperez actul . M-a pus , peste noapte , sa fac o lista a bunurilor comune care trebuia depusa la dosar , neavand acasa cele necesare ( adica imprimanta ) mi-a zis sa o scriu cu pixul . Va imaginati ce reactie a avut judecatoarea cand a vazut " fituica " , normal ca eu am fost tinta....indignarii ei , avocatul stand mut in fata ei . Avocatul considera de cuvinta sa nu scoata niciun cuvant si ma invata pe mine ce sa raspund judecatoarei . Cand aceasta intreba ceva , el , avocatul , se intorcea spre mine si astepta sa raspund eu . O singura data s-a intamplat sa nu ma pot prezenta la termen , el a stat putin si a plecat , fara sa astepte luarea dosarului . La ultimul termen m-am enervat si i-am zis ca ma gandesc sa il schimb iar peste ceva timp mi-a trimis un email cu rezilierea contractului . Nu-mi permit in perioada asta sa platesc alt avocat . Din cauza lui , a " profesionalismului " lui , eu pierd tot . Am platit o caruta de bani taxa de avere , sau cum se cheama , pentru ce ? Niciodata nu a venit cu o solutie , cand ii propuneam ceva , o lua personal si incepea sa-i tina partea fostului meu sot . Ar mai fi foarte multe de spus . Nu vreau sa-l las asa . Ce pot face ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:31, 27 Martie 2015
Nu cred ca aveti ce sa faceti si veti pierde vremea daca vreti sa il reclamati.
Poate trebuia sa va angajati mai cu atentie avocatul.
Daca i-ati spus ca renuntati la el a reziliat el contractul pe logica ca nu mai vreti sa va reprezinte.

Incercati sa lamuriti amiabil problema cu avocatul.Mai ales daca vreti sa va reprezinte in continuare...
Din moment ce v-ati ales singura avocatul trebuie sa va descurcati singura.
baroul nu il poate constrange, ca sa faca ceea ce este firesc sa faca.
ati platit taxa de timbru? puteati face cerere de ajutor public judiciar daca dovedeati ca nu aveti venituri suficiente.
daca ati achitat avocatului multi bani, acum depinde ce intelegeti prin "multi', ar trebui sa-i cereti sa va restituie o parte din onorariu.
schimbati avocatul daca vedeti ca tine partea fostului sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil asa ceva- actiuni respinse, sunt divortat sau nu ? dodorel62 dodorel62 Am o problema deosebita la care doresc sa primesc un raspuns concret - In data de 10.05.2011 am chemat in judecata de divort in calitate de reclamant pe ... (vezi toată discuția)
Paternitate catalina45 catalina45 buna ziua. dupa 14 anu fostul sot m a dat in judecata. afirma in cererea sa ca fiul nostru nu este de fapt fiul lui, ca am avut relatii extraconjugale si ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj am stabilit impreuna cu sotia sa divortam la notar. ... Cornea444 Cornea444 Divort/partaj Am stabilit impreuna cu sotia sa divortam la notar. Acum am aflat ca si-a luat avocat. La indemnul lui a luat toate actele casei in original, ... (vezi toată discuția)