Buna seara , unde pot reclama un avocat care , efectiv , si-a batut joc de mine cat se poate de grosolan . Nu-mi vine sa cred ca exista astfel de avocati .A inceput cu procesul de divort , unde a preferat sa se incheie de comun acord desi eu am insistat sa ma judec , era dreptul meu . Nu a cerut cheltuieli de judecata , desi eu ii mentionasem sa faca asta . A continuat cu partajul : m-a pus sa platesc un mediator sub pretextul ca asa se cere acum , mi-a cerut hotararea de divort in Original sa o duca unui jurist care nu avea habar nici unde si-a lasat capul (asta in cazul unei executari silite ). Acest jurist a " confundat " actul original cu o copie si a fact insemnari pe el plus stampila " conform cu originalul " A trebuit sa umblu eu ca sa recuperez actul . M-a pus , peste noapte , sa fac o lista a bunurilor comune care trebuia depusa la dosar , neavand acasa cele necesare ( adica imprimanta ) mi-a zis sa o scriu cu pixul . Va imaginati ce reactie a avut judecatoarea cand a vazut " fituica " , normal ca eu am fost tinta....indignarii ei , avocatul stand mut in fata ei . Avocatul considera de cuvinta sa nu scoata niciun cuvant si ma invata pe mine ce sa raspund judecatoarei . Cand aceasta intreba ceva , el , avocatul , se intorcea spre mine si astepta sa raspund eu . O singura data s-a intamplat sa nu ma pot prezenta la termen , el a stat putin si a plecat , fara sa astepte luarea dosarului . La ultimul termen m-am enervat si i-am zis ca ma gandesc sa il schimb iar peste ceva timp mi-a trimis un email cu rezilierea contractului . Nu-mi permit in perioada asta sa platesc alt avocat . Din cauza lui , a " profesionalismului " lui , eu pierd tot . Am platit o caruta de bani taxa de avere , sau cum se cheama , pentru ce ? Niciodata nu a venit cu o solutie , cand ii propuneam ceva , o lua personal si incepea sa-i tina partea fostului meu sot . Ar mai fi foarte multe de spus . Nu vreau sa-l las asa . Ce pot face ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns:
MYRA CIMPEAN , Avocat
22:31, 27 Martie 2015