avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proces verbal de sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proces verbal de sechestru

ieri am primit de la executor un proces verbal de sechestru pe masina proprie ce pot sa fac?este o datorie mai veche
Cel mai recent răspuns: CORINAANICA , utilizator 11:51, 28 Martie 2015
Cat de veche este datoria?

Puteti incepe plata datoriei... si sa discutati cu executorul posibilitatea de a pastra in continuare masina si a va numi pe dvs administrator sechestru. Dar fara o intelegere de plata care sa o si respectati, ma indoiesc ca va accepta cineva asta...
Daca considerati ca procesul-verbal de sechestru este un abuz, nu este intemeiat sau este nelegal, puteti formula contestatie la executare.
datoria este de vreo 6 7 ani dar in 2012 am reluat iar platile si iar le am intrerupt in 2013 sin lipsa serviciului creditul este pe numele meu dar a semnat sotu ptr mine atunci in 2012 ca eu eram in concediu prenatal deci masina e pe numele lui
si cum imi dau seama daca procesol verbal este nelegal ,?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru autoturism vandut levi87128 levi87128 Buna ziua, am situatia urmatoare: La inceputul anului mi-am vandut masina in itlaia. Acolo in martie cand sa inmatriculat sa zis ca trimit ei actele in ro ptr ... (vezi toată discuția)
Urgent ! sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. pentru ... gavadi gavadi Buna ziua! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ca a ramas fara serviciu nu a mai platit ratele din 2013 sau chiar inceputul lui 2014. De atunci ... (vezi toată discuția)
Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)