avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită URGENT ! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. ...
Discuție deschisă în Executare silită

URGENT ! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ...

Buna ziua! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ca a ramas fara serviciu nu a mai platit ratele din 2013 sau chiar inceputul lui 2014. De atunci nu am primit absolut nimic nici din partea bancii nici din alta parte , pana azi 18.08.20202, de la un executor cu un proces verbal de sechestru incheiat in 11.08.2020,prin care spune ca sechestreaza autoturismul.
Din acest proces verbal afla ca a fost somat( neprimind nimic), afla ca acel credit a fost cesionat lui Kruk,
Cererea de executare silita a fost incheiata in 23.03.2015 doar de catre executor. Intrebarea mea este:
Acest credit nu este prescris? si daca da...ce trebuie sa fac?
Se poate pune sechestru fara o hotarare judecatoreasca?
Pot sa mai circul cu masina pana se termina 15 zile de cand am primit plicul fara ca politia sa imi retina actele? Cum sa procedez?
Sa va duceți cu ce ati primit la un avocat, aveti termen de 15 zile lucrătoare,sa depuneți contestatie la executarea. Avocatul vă spune cel mai bine .
Trebuie formulat[ o contestație la executare, prin care se poate invoca, dacă este cazul, inclusiv prescrierea.
Contestatie la executare silita. Si da: sa solicitati ajutor de specialitate, altfel riscati sa pierdeti cu dreptatea in mana.
Contestația la executare pot sa o depuna și altcineva la judecătorie Sau trebuie sa fie personal?
O poate depune un avocat sau un mandatar. O puteți trimite și prin poștă.

gavadi a scris:

Contestația la executare pot sa o depuna și altcineva la judecătorie Sau trebuie sa fie personal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, datorii la banci si kruk m_m m_m Buna ziua, Soacra mea a facut cateva imprumuturi pe vremurile cand se dadeau credite cu inconstienta si cum era de asteptat, dupa ce a iesit la pensie nu a ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu si fara creditor elena_d_a elena_d_a Buna seara, Fostul ginere a facut un credit la o banca, fiica mea a fost codebitor. Creditul nu s-a achitat, ei sunt divortati. Fiica mea are poprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire prin executor de la kruk. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit un plic de la executor care instituie poprire la ordinal Kruk la un card de credit de la Garanti din 2009 care nu a mai fost platit din ... (vezi toată discuția)