avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu si fara creditor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu si fara creditor

Buna seara,
Fostul ginere a facut un credit la o banca, fiica mea a fost codebitor. Creditul nu s-a achitat, ei sunt divortati. Fiica mea are poprire pe cont,
Am luat legatura cu executorul pentru a incheia un angajament de plata si a desfiinta poprirea, aici intervine surpriza. Angajamentul se adreseaza Investcapital (Kruk), neprimind nici un raspuns de la executor am incercat sa urgentez la Kruk. Surpriza: in baza lor de date, fiica mea nu figureaza cu nici un debit, mi-au trimis chiar un raspuns oficial. Am verificat toate instiintarile de la executor si...a doua surpriza pe o instiintare, creditorul este Investcapital, pe o alta instiintare este Otp Factoring, ambele instiintari avand acelasi numar de dosar. Am verificat si la OTP, nu au nimic in baza de date referitor la fiica mea.
Conform legii, daca OTP Factoring a fost creditoarea s-a obtinut in instanta executarea silita in favoarea lor, iar apoi a cesionat creanta catre Kruk, acea decizie de incuvintare a executarii silite, nu devine nula? Poate gresesc, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca nu cunosc codul civil.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena_d_a , utilizator 22:27, 21 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Folosindu-se de un dosar de executare silita, deschis de o banca ... RIMANI RIMANI Folosindu-se de un dosar de executare silita, deschis de o banca in 2013, cu privire la doua titluri executorii in baza a doua contracte - unul de card bancar ... (vezi toată discuția)
Bună seara, fiul meu are un dosar de executare silită din ... mexx bunea mexx bunea Bună seara...Fiul meu are un dosar de executare silită din anul 2019...stie că este executat silit din anul acesta 2023...luna trecută 14 iulie a găsit ... (vezi toată discuția)