nu imi dau voie sa imi trec toate datele de orespondenta si de firma pe cutie,motivand,ca aceste cutii trebuie sa fie uniforme,niciuna sa nu difere,nici cu inscriptionarea eicu alte cuvinte, cutiile nu pot diferi intre ele decit daca plateste omul. pai, daca tot nu vor sa difere intre ele, SA NU LE MAI PUNA NUMERELE APARTAMENTELOR, SAU SA FIE ACELASI NUMAR SI/SAU NUME INSCRIS PE ELE. :D
daca nu aproba inscrierea datelor firmei pe cutia personala, de ce credeti ca ar accepta aceasta pe o cutie suplimentara atasata pe perete, avind aceleasi date ?. PENTRU BANI la fondurile proprii ale asociatiei si v-am explicat si cum se folosesc legal.
domnule adrian, cred ca sinteti unicat ... pina acum nu am mai vazut cutii postale 80cm/63cm. scrieti va rog la guiness book ... sigur intrati la recorduri in aceasta privinta la nivel de bloc de locuit
dimensiunea data de mine nu este decat un exemplu de firma de cabinet de avocat de 0.8 X 0,63= 0,5 m.p
Eu nu oblig pe nimeni. [...] Noi avem cabinete de avocatura care ne-au solicitat acordul ( nu i-a jecmanit nimeni ), sa instaleze firme mici la intrarea in bloc si au oferit chiar ei aceste sume de care va explicam mai devreme.
~ final discuție ~