Ma numesc Alexandra, sunt studenta anul II in BV.
Vreau sa va intreb, vreau sa imi caut mama. Nu am vazut-o de la varsta de 2 ani. Am fost la evidenta populatiei in BV (unde cred ca locuieste) iar acestia dupa cateva zile mi-au trimis mail ca au gasit o locuinta pe numele ei insa nu era in locuinta respectiva si nu si-a putut da acordul daca imi pot da informati despre ea sau nu. Mi-au mai spus in mail ca nu vor mai putea face nimic. In concluzie......cam asta a fost. Cu atat m-au ajutat.
Ce sa fac?? ce asi mai putea incerca? este foarte important pentru mine sa o gasesc. Va multumesc
adevarul este ca autoritatile fac nani, nu ajuta cu nimic si nici nu-si dau interesul. am vazut insa anumite emisiuni care se ocupa de astfel de subiecte.
dvs mergand pe firul rudelor, chiar nu aveti indicii unde s-ar putea afla?
Adevarul este ca autoritatile trebuie sa respecte Legea 677/2001 in care se scrie clar ca este necesar acordul persoanei in cauza. Ori cum acea persoana nu a fost gasita la domiciliul indicat, serviciul de evidenta nu este un serviciu de detectivi particulari, ei doar respecta legea si fac cercetari pe baza informatiilor dvs. si a bazelor de date. Incercati sa va cautati rudele din partea mamei, unchi, bunicii dvs.eventual vecinii mamei, poate asa din aproape in aproape veti putea sa dati de mama dvs. Puteti depune o solicitare in acest sens la politie-ordine publica.
Cautare familie biologica
dlf
Mama mea m-a nascut de tanara, tata ne avand declarat niciunde.Aceasta a murit cand eu aveam 2 ani si atunci am fost adoptat.As dori sa stiu cum pot afla care ... (vezi toată discuția)