avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Expirare valabilitate Carte de identitate si pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Expirare valabilitate Carte de identitate si pasaport in SUA

Buna seara,
Am rugamintea sa-mi spuneti cum se poate proceda pentru actualizarea CI si pasaport ? Persoana se aflata in strainatate ( ex. SUA) si nu se poate deplasa in tara pt acest lucru.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Andromeda Sohan , Consultant managementul calitatii 23:02, 29 Martie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se prezintă la consulatul la care e arondat și cere înlocuirea lor. cu condiția să nu fie rezident american, caz în care i se schimbă doar pașaportul.
acest răspuns util
Dati mai multe amanunte, cartea de identitate nu se schimba la consulat. Mai e in termen de valabilitate? Dar pasaportul?
Posesorul vrea sau nu sa ramana in SUA pe termen lung?
acest răspuns util
Sa mearga la ambasada. Eventual va poate imputernicii pe dvs. sa-i faceti actele. Va trimite imputernicirile si actele in original prin posta + taxele.
multumesc pt informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in sua implinit 14, acte necesare pt inscriere certificat nastere in ro michelle66 michelle66 Buna Ziua, Copilul meu este nascut in SUA, a implinit deja 14 ani, eu am dubla cetatenie. Vreau sa inregistrez certificatul de nastere in Romania pentru ca ... (vezi toată discuția)
Inscrierea casatoriei din sua cu nume diferite dupa casatorie kremoon kremoon Va prezint o speta pentru care am nevoie de lamuriri. Un cetatean roman si american s-a casatorit cu o romanca ce are doar cetatenia romana. In urma ... (vezi toată discuția)